Met mijn werk streef ik er naar je verhaal onder de aandacht te brengen en geliefd te maken. Hierbij gebruik ik mijn vaardigheden op het gebied van design, animatie en nieuwe audiovisuele technieken zoals projection mapping. Als generalist ben ik gewend samen te werken met uiteenlopende disciplines. Vanuit mijn achtergrond in audiovisuele media heb ik geleerd om techniek, strategie en ontwerp samen te brengen en met een kritische blik om mij heen te kijken.
Ik ben er van overtuigd dat een verhaal het beste tot zijn recht komt als het visueel aantrekkelijk is. Mijn doel is dan ook om anderen stil te laten staan bij wat zij zien, daar in op te laten gaan of te laten genieten. Hiervoor ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om dit op een praktische manier tot uitwerking te laten komen.  Dit doe ik om anderen zo goed mogelijk vooruit te helpen.
De beste creaties komen uit een fijne samenwerking met overeenkomende verwachtingen. Mijn kwaliteiten komen het beste tot hun recht als ik vanaf het begin van het project betrokken ben.
2_LIFTOV
"A Good guy to work with!

Thomas heeft uitstekend motiongraphics en video werk voor ons gedaan binnen verschillende projecten. Hij is prettig om mee te werken, denkt goed mee en is altijd oplossingsgericht."
Review_Jaap

Jaap Gerretsen

- Experience Architect / Partner at Liftov

Thomas heeft een natuurlijk talent voor het vertalen van complexe en abstracte processen naar tastbare ontwerpen. Hij heeft ons merk tot leven gebracht door goed naar de vraag te luisteren en zijn creativiteit de vrije loop te laten. Met zijn flexibele en dynamische werkwijze wordt elk project, groot of klein, een succes.
rick_popup

Rick Groenen

Marketeer at Building Blocks
1_BUILDING-BLOCKS
7_RTL

Thomas pastte zich snel aan binnen de zeer dynamische werkomstandigheden bij RTL. Met de promoregisseurs werd er goed geschakeld om snel tot een mooi resultaat te komen. Eigenlijk precies wat we nodig hebben voor freelance motion graphics bij de promo afdeling van RTL.
a0a78749443427.57fd09c2aa940

Floris Kloet

Creative - RTL

Met deze 3 stappen werken we samen van "goed idee" naar "waanzinnig eindproduct".

01

Onderzoeknaar beleving.

Voor het beste resultaat stel ik de eindgebruiker centraal. De techniek staat ten dienste van de beleving. Intuïtief en eenvoudig. Ik help je mee om doordacht, op realistische wijze het perspectief van de doelgroep te begrijpen.

02

Het geschikte medium.

Ieder doel is uniek. Wie je ook wilt bereiken en wat je hen ook duidelijk wilt maken, een passende vorm maakt verschil. Het is belangrijk om het medium af te stemmen op het verhaal dat je wilt vertellen. Ik help je hierbij, of dit nou op een scherm of in de ruimte is.

03

Visuele aantrekking.

Ik ben er van overtuigd dat een beeld inspeelt op gevoel. Met een verzorgde uitstraling creëer je bijvoorbeeld professionaliteit en betrouwbaarheid. Ik ontwerp voor jou de visualisatie die past. En voeg beweging aan dit ontwerp toe waar dat nodig is.

Laten we kijken hoe we samen iets moois kunnen maken!

info@thomaswals.nl

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

 

KVK 58593608

Thomas Wals © 2019