BUILDING BLOCKS

Voorspelt klantgedrag in de retail- en verzekeringsbranche.

Klant & Concept

Building Blocks is gespecialiseerd in data science en machine learning oplossingen gericht op het voorspellen van klantgedrag in de retail- en verzekeringsbranche. Gedreven data scientists, data engineers en data translators ontwikkelen blocks, waarin techniek en algoritmen ruwe data ver- talen naar accurate voorspellingen voor verscheidene businessproblemen. Building Blocks zet de klant centraal en stelt organisaties in staat de integrale customer journey te optimaliseren.

Om inzicht en duidelijkheid te geven aan deze organisaties geeft Building Blocks hoge prioriteit aan de manier waarop zij de dienst als een zelf te customizen product aanbieden. Hierbij maken zij gebruik van een eigen visuele stijl die zorgt voor duidelijkheid en vertrouwen. Hieronder is een scala aan designs en animaties te zien waarbij ik Building Blocks van dienst heb mogen zijn.

Kleuren

Om er voor te zorgen dat er in de presentaties en op de website van Building Blocks consistend wordt gecommuniceerd is helpt een kleurenpallet met simpele regels om er voor te zorgen dat iedereen zich kan houden aan de stijl.

Basiskleuren

Icons

Een beeld zegt meer dan woorden, dus gebruikt Building Blocks specifieke icons om alle termen visueel toe te lichten. 

Icon Pack

Beurs Animatie

Ieder jaar staat Building Blocks op de Big Data Expo om organisaties en bedrijven te laten zien wat zij in huis hebben. Met een zeer opvallende stand tussen de vele stoffige vloerkleed-stands, weet Building Blocks professioneel neer te zetten, met subtiele bewegingen op de achtergrond. 

Big Data Expo

Blocks

De dienst van Building-Blocks is gemakkelijk aan te passen zodat deze het beste in de dienst van de organisaties past. Hiervoor kunnen zij met behulp van blocks en solutions een pakket samenstellen om de meest toegepaste voorspellingen te doen. 

Blocks

DESIGN_BLOCKS-PRESCRIPTIVES_v22-02
DESIGN_BLOCKS-PRESCRIPTIVES_v22-01
DESIGN_BLOCKS-PRESCRIPTIVES_v22-03
DESIGN_BLOCKS-PRESCRIPTIVES_v22-04

Solutions

DESIGN_BLOCKS-PRESCRIPTIVES_v22-08
DESIGN_BLOCKS-PRESCRIPTIVES_v22-07
DESIGN_BLOCKS-PRESCRIPTIVES_v22-06
DESIGN_BLOCKS-PRESCRIPTIVES_v22-05

Inside the Block

Ook binnen een block gebeuren er weer meerdere processen. Hieronder een animatie van hoe deze blocks bewegen. 

Inside the Block

Transparant-01

Muurontwerpen en DeurIcons

Om het kantoor van Amsterdan en Tilburg ook een professionele slag te geven heb ik ontwerpen gemaakt die zijn gedrukt op grote doeken. 

Eindresultaat

Digitale ontwerpen

TIL_A_3120x2550_v02-01
TIL_B_3120x2540_v01-01
TIL_C_3120x2530_v02-01

Animatie - Nieuwe Vestiging

Bij het openen van een nieuwe vestiging moet nutuurlijk iedereen hiervan op de hoogte worden gebracht. Met deze animatie in alle mailboxen en op de website werd iedereen uitgenodigd voor deze nieuwe vestiging. 

Opening locatie Amsterdam

Technische uitleg

Het gehele technische proces wordt binnen de website uitgelegd met behulp van dit platvorm. 

Platvorm

DESIGN_RETAILINSURANCE_v21-01DESIGN_PLATVORM_v21-01

Scaleble Solution

Om te laten zien dat het gehele platvorm op iedere mogelijke manier ingevuld kan worden heb ik een dynamische animatie gemaakt. 

Animatie

Transparant-01

Making Of Beelden

Benieuwd naar een stukje inzicht in het proces, bekijk dan hier wat schetsen voor de uitendelijke files. 

Schetsen