Met mijn werk streef ik er naar je verhaal onder de aandacht te brengen en geliefd te maken. Hierbij gebruik ik mijn vaardigheden op het gebied van design, animatie en nieuwe audiovisuele technieken zoals projection mapping. Als generalist ben ik gewend samen te werken met uiteenlopende disciplines. Vanuit mijn achtergrond in audiovisuele media heb ik geleerd om techniek, strategie en ontwerp samen te brengen en met een kritische blik om mij heen te kijken.

Ik ben er van overtuigd dat een verhaal het beste tot zijn recht komt als het visueel aantrekkelijk is. Mijn doel is dan ook om anderen stil te laten staan bij wat zij zien, daar in op te laten gaan of te laten genieten. Hiervoor ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om dit op een praktische manier tot uitwerking te laten komen.  Dit doe ik om anderen zo goed mogelijk vooruit te helpen.

De beste creaties komen uit een fijne samenwerking met overeenkomende verwachtingen. Mijn kwaliteiten komen het beste tot hun recht als ik vanaf het begin van het project betrokken ben.

Met deze 3 stappen werken we samen van "goed idee" naar "waanzinnig eindproduct".

01

Onderzoek
naar beleving.

Voor het beste resultaat stel ik de eindgebruiker centraal. De techniek staat ten dienste van de beleving. Intuïtief en eenvoudig. Ik help je mee om doordacht, op realistische wijze het perspectief van de doelgroep te begrijpen.

02

Het geschikte
medium.

Ieder doel is uniek. Wie je ook wilt bereiken en wat je hen ook duidelijk wilt maken, een passende vorm maakt verschil. Het is belangrijk om het medium af te stemmen op het verhaal dat je wilt vertellen. Ik help je hierbij, of dit nou op een scherm of in de ruimte is.

03

Visuele
aantrekkingskracht.

Ik ben er van overtuigd dat een beeld inspeelt op gevoel. Met een verzorgde uitstraling creëer je bijvoorbeeld professionaliteit en betrouwbaarheid. Ik ontwerp voor jou de visualisatie die past. En voeg beweging aan dit ontwerp toe waar dat nodig is.

Contact

info@thomaswals.nl

Thomas Wals © 2018  -  KVK 58593608  -  Algemene voorwaarden  -  Privacystatement